lauantai 29. kesäkuuta 2013

kesäkuussa

Aika kuluu hurjaa vauhtia, huomenna on jo heinäkuu. Ohhoh. Arki kahden pienen pojan kanssa on aika hektistä, paljonkaan hengähdystaukoja/ omaa aikaa ei ole. Mies tekee pitkää päivää, välillä vähän turhankin pitkää, joten paljon pitää tehdä itse. Paljon ollaan tehtykin, käyty vierailuilla, ulkoilemassa ja tietysti kaupoilla. Auto teki tepposet tuossa lähitiellä (on ihan kamalassa kunnossa se tie, paljon isoja kuoppia), syttyi akkuvalo, ja ohjaustehostin meni pois päältä. Onneksi oltiin jo aika lähellä kotia. Mutta mies sanoi, että sillä autolla ei saa ajaa, kun kerkesi sitä vilkaisemaan. Oli kovat helteet ja kuulemma auto "rupeaa keittämään" helposti, kun ei saa akusta virtaa jäähdytykseen (tai jotain sellaista). Perjantain mies oli lomalla ja kerkesi katsomaan vikaa tarkemmin, ja syy akkuvalon syttymiseen oli se, että laturista oli irronnut hihna. Mies laittoi sen paikalleen ja kävi testaamassa, ja valo ei pala enää. Jee!
Kesäkuussa ollaan käyty paljon rannalla, vauveli viihtyy siellä onneksi aika hyvin. Me poitsun kanssa käymme uimassa ja rakennamme hiekkaan hiekka-altaan, joka täytetään vedellä ja kaikki mukana olevat autot menevät sinne pesulle. Mies ottaa aurinkoa sillä aikaa vauvelia vahtien. Kun me mennään poitsun kanssa lämmittelemään/ kuivattelemaan, mies käy pulahtamassa myös. Pari tuntia siinä usein menee, siellä mieli lepää <3
Muutamia kortteja on taas tehty, muutama pitää vielä tänä kesänä tehdä. Siskolla oli synttärit, samoin mun äidillä, täytti 60-vee. Kysyin suoraan, mitä haluaa lahjaksi, ja sanoi, että mikro ei enää kunnolla toimi. Sai siis sen lahjaksi. Sisko sai oriflamea: rock angel hajuveden ja sarjan (en muista nimeä) jossa oli suihkusaippua, käsirasva ja vartalovoide. Tänään on työkaverin tytön kolmas synttäripäivä, juhlat on ens lauantaina. Korttia on jo vähän suunniteltu, lahjaksi saa kesähatun ja palapelikirjan. Reilun viikon päästä on toisen pikkuneidin 3-v synttäripäivä. Lahjaa aloin tekemään eilen, ja kaapissa odottaa lelulahjakin. Kortti tulee varmaan olemaan samantapainen kun toisellekin sankarille.
Ai niin, olihan tuo juhannuskin, vietettiin se mökillä. Seuranamme siellä oli miehen veli ja vaimo ja vaimon sisko sekä tietysti mökin omistajat eli miehen vanhemmat. Oltiin siellä aika monta päivää (mentiin to ja tultiin pois su), ja meni ihan mukavasti. Ilman suihkua/ lämmintä vesijohtovettä oleminen vauvan kanssa on haastavaa, mutta sujui kuitenkin. Haastavaa poitsun kanssa on huuska, kun on kauhean hajuherkkä. Kotonakin ison hädän kanssa tarttee hajuainetta. Kuun alussa poitsu oli melkein viikon mummun ja taatan kanssa mökillä ja oli 5 päivää kakkimatta.. juhannuksena otin hajuaineen mukaan, ja poitsukin suostui jo toisena päivänä kakalle.
Ja viikko ennen juhannusta oli vauvelin kastejuhla. Ihana tilaisuus, saa kyyneleen silmiin. On se vaan jotenkin aika herkistävää, vaikka en mikään uskis muuten olekaan.
Kokeillaas uudestaan laittaa noita kuvia, viimeeksi kun ei onnistunut.
kortteja ja kukka vauvalle
äitienpäivälahja minulle ,lisäksi sain lakua
kastekutsut
kiitoskortit päiväkotitädeille
vauveli 1kk
uudet tyynynpäälliset
takki vauvalle ja tiskirätti mummille
vauvan kestelahjat
kastepöytä (juhla vietettiin míehen vanhempien kotona, koska kirkko oli varattu koko päiväksi rippijuhliin)
kastejuhlan kakut
vauvelin 2kk hymy <3

6 kommenttia:

  1. Ihania kesätouhua. Rannalla on kyllä ihanaa. Ja voi että mikä hymy, valloittava!

    VastaaPoista
  2. Mä olen jo kerran kirjoittanut, mutta ei näy.. :/ eli, kivoja kesä puuhia. Ja aivan ihanan valloittava hymy! :)

    VastaaPoista
  3. joo, ihme juttu :/ sähköpostissa toi kommentti näkyy, mut ei täällä.. mä en niin aina tajuu näitä tekniikan ihmeitä :( kyllä kesällä on kivaa <3 ja hymypoika on ihana <3

    VastaaPoista
  4. se oli mennyt roskapostiin, klikkasin, että ei ole roskapostia, niin nyt se näkyy :)

    VastaaPoista
  5. ihana vauva ja herkkullisia kakkuja!

    VastaaPoista