keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

hyvä heinäkuu

Heinäkuu on ollut kaikenkaikkiaan hyvä kuukausi. Ilmat on ollut parhaita, lämpöisiä hellepäiviä. Paljon ollaankin oltu pihalla ja rannalla. Toki on ollut sadepäiviäkin, mutta ei ne ole haitannut, kun niitten määrä on ollut kohtuullinen (toisin kun viime kesänä..). Rantasaunaa on lämmitelty ahkerasti, ja poitsun kanssa on touhuttu paljon. Leikkipuistoilua, vierailuita, poitsu on mökkeillyt mummun ja taatan kanssa, oli poitsun synttärit. Mukana oli poitsun elämän tärkeimmät ihmiset (kummit ja isovanhemmat), tosin ihan kaikki eivät päässeet mukaan :( ei tämä elämä silti ole pelkkää ruusuilla tanssimista (vauvaelämä on muuttunut haasteellisemmaksi, vauva on enemmän hereillä ja nukkuu vähän huonommin yöllä, poitsulla on alkanut tulla lieviä mustasukkaisuuskohtauksia (tässä helpottaa vielä tämän viikon se, että mies on lomalla)). Muutaman kerran poitsu on todennut että mennään esim. trampalle ja pannaan vauva nukkumaan (vaikka ei ole uniaika vielä).
Poitsu on alkanut leikkimään paljon naapurin pojan kanssa. Ihan kiva juttu, mutta välillä leikit menee aika villeiksi. Ollaan siirrytty sellaiseen, että pojat menevät suunnilleen vuorotellen meille ja naapurille leikkimään ilman äitiä. Pääosin on sujunut ihan hyvin, mutta onneksi on kesä, ja saavat riehua pihalla ;)
Ja aivan ihanat juhlat oli yhtenä perjantaina: ystävän 10-vee hääpäivä. Ihana ilta ja ihana pari <3
Pari tyttöä täytti tässä kuussa 3 vuotta ja he saivat lahjaksi mm neulehatut :) ai niin, kävihän meillä vierailulla kaveri lastensa kanssa, ja tarjosin heille vuohenjuustosämpylöitä ja herkkupannaria vaniljajätskin kanssa. Ohje täällä. Tänään pyysin ystävää lapsien kanssa tulemaan sisäleikkipuistoon kanssamme. Ja oli mukava hetki omaa aikaa hyvässä seurassa <3
poitsun kesähattu
poitsu mannekiinina toiseen tytön kesähattuun (toisesta ei ole kuvaa, se oli vähän erilainen, samat värit)
pienet kenkäjalat <3
kortti 10-vee hääpäivän kunniaksi
ja pullollinen oma tekoista kotiviiniä lahjaksi (ja vähän muutakin)
poitsun synttäritarjottavat, kahvitus hoidettiin pihalla. Tarjolla oli mustikkapiirakka, juustokakku ja muumitäytekakku. Muumien kuvat tein sulattamalla valkosuklaata ja painoin kuvion piparimuotilla :)

2 kommenttia:

  1. Kesähattu on ihana, kiitos!
    Ja kiitos myös viinistä ja kaikesta! :) Miten se menikään, milloin viiniä voi maistaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) viiniä voi maistaa noin 4 viikon päästä pullotuksesta ja pullotin sen juhlaviikolla eli ensi viikolla siis voi maistaa (mies on sitä jo tosin maistanut, ja sanoi että hyvältä maistuu ;) ) kerro sitten, tuliko hyvää :D se on tehty puna- ja mustaherukoista.

      Poista