lauantai 23. helmikuuta 2013

touhua ja tohinaa

talvimaisema ikkunasta

kortti kummitytölle synttärinä

sukat kummitytölle

whoopie pie kuoret

tita mammalle 80 vee lahja

valmiit whoopie piet :) ohje täällä http://www.ruokala.net/resepti/whoopie-pie
Kovasti tekee mieli täälläkin touhuta kaikenlaista vaikka ei enää olisi syytä itseään liikaa rasittaa.. no käyhän sitä vielä töissäkin, niin miksei sitä muka voi tehdä mitä haluaa? poitsulla on vaihe, että leikkikaverit eivät saisi leikkiä samoilla leluilla kun hän itse leikkii. Ei suinkaan rasittavaa, varsinkaan jos ollaan kylässä, ja toiset lapset eivät saa leikkiä omilla leluillaan.. voi rassua, kun ei osaa tai halua jakaa :/ ja oma tahto voimistuu, sen kanssa saa toisinaan vääntää ihan tosissaan. Ja haluamisen kohde voi olla mitä vaan, jostain lelusta johonkin tekemiseen. Kun yksi päivä piti lähteä tarhaan ja töihin, poitsu olisi tahtonut imuroida. Kauhea sanoa, mutta tappeluhan siitä syntyi, kun tiukalla aikataululla piti sekin kieltää. Ja sitten kiukuttiin jokaista muutakin asiaa (pukemista, autoon menoa, turvavyön laittoa, tarhaan sisälle menoa, riisumista, äidin töihinlähtöä), ja kaksin käsin sai viedä tarhaan huutavan, potkivan ja hakkaavan lapsen. Kiva siinä sitten autolla ajaa töihin, kun sydän takoo tuhatta.. ja olla positiivinen asiakaspalvelija ;p mutta hyvin siitäkin sitten selvittiin, ja seuraavana päivänä poitsu sai imuroida ;) tänään kävi Ruotsin täti visiitillä, ja oli aika myyty kierroksen jälkeen, kävi meillä täällä ekan kerran. Sanoi tulevansa kesällä uudestaan. Kivaa! Hänen tyttären poikansa on poitsun pikkuserkku, ja täti sanoi ottavansa pikkuserkun mukaan. Sanoin, että mikäs sen mukavampaa :)

3 kommenttia:

 1. Kivaa touhua. Mutta muista myös levätä (jos siltä tuntuu <3 )
  Kiva kun saitte harvinaisemman vieraan.

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla pojalla 3v uhmaa...sitähän meilläkin hieman pukkaa! Ja osaksi varmaan mustasukkaisuutta pikku veljestä. Tsemiä sinulle ja hyviä vointeja. <3 <3 Kiva kun saitte mieluisen vieraan. Nätin kortin olit tehnyt.

  VastaaPoista
 3. sade. jepjep :) pitäisi malttaa ottaa iisimmin.. (mutta kun on niin paljon mitä pitää tehdä ;) ) <3
  tiny: sitäpä se... siihen menee vaan hermo kun kaikkea pitää uhmata, mitä sanon.. :/ kiitos kiitos, ens kuussahan meilläkin tilanne muuttuu. APUA! <3 juu tätä vierasta ollaan odotettu. Kiitos <3

  VastaaPoista