perjantai 1. helmikuuta 2013

helmikuu

tarjottavia iltavieraille (miehen veli ja vaimo, vaimo sai tänä päivänä uuden auton, siksi kakussa on auton merkki (wolkkari))

kanapiiras

näprättävää

käsityöt levällään
Onneksi nyt on pakkanen vähäksi aikaa hellittänyt. Ei ole niin kamalan kylmää mennä pyörällä töihin. Autokin on taas kunnossa :) paitsi sitä ei saa lukkoon (lukko jäätynyt kunnolla ja kauko-ohjaus avain on jotenkin rikki. Kävin korjaamollakin sen kanssa, mutta ei sille osattu mitään tehdä.) Mutta nyt on sitten ongelmia pyörän kanssa, takakumi oli eilen ihan tyhjä. Just pumppasin sen täyteen ja toivon että ilmat on pysynyt siellä ettei tarvi alkaa rengasta korjaamaan :) -- toimi perjantain moitteettomasti, mutta la oli taas tyhjä. Onneksi appiukko asuu työpaikan vieressä ja korjasi sen. :)
Tänään pitää mennä käymään maistraatissa, kun tilasin yhden jutun ebaysta, ja siellä maksetaan paypal- ohjelmalla. On aikaa kun olen sieltä viimeeksi mitään ostanut, ja nimi vaihtui sillä välillä. Eipäs olekaan helppoa vaihtaa sinne oikeaa nimeä. Pitää olla kopio henkkareista (se on), mutta sitten tarvii kopion vihkitodistuksesta. Eilen aamulla koitin sitä etsiä, mutta en löytänyt. Pitää siis hakea uusi (ja toivon että se käy helposti...). --- helposti kävi, mutta piti maksaa 7e..
Puikot on nyt heilunut vimmatusti ja tulostakin on tullut, aikaraja näille tekeleille on ens perjantai ja urakka vasta vähän yli puolessa. Ei mahdoton, mutta aika tiukka. Yksi toinenkin projekti vie nyt rutkasti aikaa <3 kuukauden päästä helpottaa kun ei tartte rampata enää töissä <3 nyt pitää mennä, että kerkeen, lisään kuvia myöhemmin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti