perjantai 21. syyskuuta 2012

usvaa


Tavanomaiseen tapaani taas aamulla touhusin siivoushommia, ja päätin hakea vaatteet ulkoa kuivumasta. Parvekkeen ikkunasta näin pysäyttävän näyn. Joesta nousi usvaa ja aurinko paistoi usvan ja puitten lehtien läpi. Kuva oli kuin jostain satukirjasta <3 nyt on ollut leipomistauko, tänään tein tän viikon ekat sämppärit ;) tai no teinhän tiistaiaamuna toskaomenapaistoksen, kun sain ystävän kylään, eli ei ihan tauko kaikesta kuitenkaan. Mulla oli männä viikolla nimpparit, ja mies osti lahjaksi kuivurin. No, sitäkin on kokeiltu, omppuja on pari erää kuivattu. Mutta ei tuo mikään paras kuivuri ole, kuivaa ne aika hitaasti. Melkein vuorokauden kuivattaa niitä, eikä ne siltikään ole valmiita. Sen jälkeen pitää vielä jokunen päivä kuivattaa huoneenlämmössä. ;/ nimpparipäivänä käytiin äidin kanssa kahvilla ja myöhemmin treffattiin ystävääkin kaupungilla, oli jalkapallotapahtuma. Lehtien haravointikin on alkanut, meillä on saarni alapihalla ja se on aika metka puu. Se tekee lehdet keväällä viimeisenä ja pudottaa ne ensimmäisenä.

Enpä olisi uskonut taas tämän aamun tapahtumia ennakolta. Poitsu veti ihan hirveät hepulit. Aiheena lelupäivä. Päiväkotiin sai ottaa mukaan yhden lelun. Mutta yksi ei tietenkään poitsulle riittänyt. No, poitsu huusi kuin syötävä koko matkan tarhaan, ja huusi vielä perille päästyäänkin että mennään kotiin hakemaan vielä yksi lelu. Niin ei tietenkään käynyt. Ja poitsu nieli pettymyksen karvaat kyyneleet. Ja meni omalle paikalleen haalarin taakse mykerölle. Sinne äiti sitten vilkutti moimoit. Hm. Millainenkohan päivä on poitsulla edessä? Toivon, että hyvä <3

5 kommenttia:

 1. Hmm, minkä merkkinen kuivuri se on? :/

  VastaaPoista
 2. Kaunista <3
  Toivottavasti poitsulla oli hyvä päivä. eiköhän <3

  VastaaPoista
 3. tiia: se on obh nordica. siksi kai kuivatus kesti niin kauan kun liotin niitä ensin sitruunamehussa (yhden ohjeen mukaan piti tehdä niin). mies on nyt kuivaillut, ja kuivaa noin päivän kuivurilla ja päivän huoneenlämmössä. eli hidasta on.
  sade:jep <3 oli se sitten muuttunut hyväksi <3

  VastaaPoista
 4. kaunis usva!Taitaa teilläkin olla 3v uhmaa. Niin ainakin meillä. :)

  VastaaPoista
 5. tiny: juu, vaikuttava näky aamutuimaan <3 sitäpä sitä..

  VastaaPoista