maanantai 10. syyskuuta 2012

syksyllä kerran

                                              vanha paloauto lystilauantaina
                                             omppuja
                                          nelosen ilotulituskisa hesassa, wau
                                         uusi kranssi
                                                        haisuliyökkäri muumimaailmasta
                                                pöllöverhot

Niin se alkoi se poitsun päiväkotitaival. Ekan viikon viemiset oli vähän kurjia, kun täytyi jättää itkevä lapsi. Mutta kun tasan viikko oli tarhaa mennyt, niin poitsu juoksi lounaalle, eikä edes vilkuttanut. Tänään oli sama homma. Alussahan tämä taival vielä on. Mutta iso juttu mulle, että on hyväksynyt tosiasian ja ei itke enää. Kivaahan tuolla tarhassa varmasti on, on niitä leikkikavereita ja aktiviteetteja :) tänään olikin yhden ryhmäläisen synttärit, lauloivat laulua, kun mentiin.

On tullut paljon satoja, marjoja ja omppuja. Eilen laitoin mehun perskoista viinin tulemaan. Saa nähdä, miten se onnistuu. Mun iskä on konkari tekemään viinejä, ja antoi tän ohjeen mulle :) sämppäreitä on tullut tehtyä melkein ainakin joka toinen päivä. Hyvä eväs töihin ;)

näin jyskin mainoksessa aivan ihanat pöllöverhot. Pakkohan ne oli ostaa :D ystävän luona kävimme viime viikolla, omppusosepäivän jälkeen. Viemiseksi vein kannullisen itsetehtyä omppumehua. Se on hyvää :9 mutta kun poitsu ei tykkää, ei sitä mene paljoa, ja sehän ei säily. Vielä on oman kannun pohjalla tilkka, mutta se täytyy heittää pois. On mennyt pahaksi.

Kaupungilla oli toissa viikolla Lystilauantai. Kävimme siellä koko perheen voimin, ja mummikin tuli mukaan. Sattui hyvä ilma. Ja sunnuntaina sillä viikolla oli kotitien lapsien 1 ja 6 vuotissynttärit. Pienet paketit lähti mukaan, sillä varoituksella, mitä kotona oli.Kutsu kun tuli samana päivänä.. Sattui olemaan uusia kirjoja ja tarroja isommalle ja puinen muumipalapeli pienemmälle.

Väsäsin uuden kranssin oveen. Oli keskustan askarteluliikkeen poistomyynti ja hyviä tarjouksia. Torstaina pidimme pienen luokkakokouksen amkkilaisten kanssa. Kävimme katsomassa nelosen ilotulitusta. Ja sovimme seuraavan tapaamisen, pikkujoulut, ja toivotaan, että tulee enempi porukkaa mukaan, nyt meitä oli vain 4 (no ei meidän ryhmäkää iso ollut, 9 opiskelijaa..)

2 kommenttia: