maanantai 14. tammikuuta 2013

3,5


Tänään poitsu täyttää 3,5 vuotta <3 tänään alkaa taas yhteinen jumppamme. Mietin pitkään, valitsenko oman zumban vai tämän jumpan, molemmat kansalaisopiston tarjonnassa. Kun käy töissä ei voi valita kumpaakin. Toinen kun alkaa 10.30 ja toinen  15.00.. päädyin siis tähän jumppaan, kun tanssi voi käydä loppukeväästä turhan rankaksi. Ja tässä jumpassa voidaan olla poitsun kanssa yhdessä, ja kävimme tässä toissa vuoden ja se oli kivaa, kummastakin :)
Viikonloppuna sain viimeisen joululahjan, mies lupasi kylpyläviikonlopun. Menimme koko perhe flamingon kylpylään ja yöksi hotelliin. Oli kiva piristys arkeen :) Ainoa ikävä asia oli, että emme osanneet mennä flamingon parkkiin, joten jouduimme viemään auton jumboon. Illalla kylpylän jälkeen oli pakkasta muistaakseen 16 astetta, ja jouduttiin vähän seikkailemaan pimeässä, että osattiin mennä auton luo. Heti sunnuntaina aamulla olikin sitten kurkku tosi kipeä. Eilen oli sellainen olo että nyt on syytä mennä lääkäriin ja meninkin. Tuomio oli poskiontelon- ja keuhkoputkentulehdus, ja epäily mykoplasmasta, koska oireet on kuitenkin alunperin kestänyt aika pitkään (viikko ennen joulua alkoivat, välillä vaivannut enemmän ja välillä vähemmän). Eli antibiootti- ja yskänlääkekuurilla oon, ja toivon, että niillä menee. Nyt pitää juoda paljon ja levätä, onneksi on paljon mustaherukkamehua pakkasessa :)
Sain ystävältä ylioppilaslahjaksi pienet onnen hetket- kirjan. Siinä on mietelmiä vuoden jokaiselle päivälle. Olen sitä muutamia kertoja lukenut, ja tänä vuonna päätin lukea sen taas.
Autoni kanssa on nyt ollut vähän ongelmia. Ensin hajosi yhdestä renkaasta venttiili. Mies korjautti sen. Viime viikolla mies huomasi, että toinen rengas on tyhjä. Mies vei senkin korjattavaksi. Tarkasti samalla muutkin renkaat, ja jokaisesta oli venttiili rikki. Aika huono tuuri, mutta nyt niitten pitäisi olla kunnossa :) tätä ihmeteltiin korjaamollakin..

ajatelma
tumput itselleni samalla ohjeella kuin ystävälle jouluksi
kuurit
taulu hotellista
kakku poitsulle, koristeet uupuu
poitsun joulukukka mummulta kukkii nyt
mehua

2 kommenttia:

  1. Onnea poitsulle. :)
    Kiva kun pääsitte kylpylään. ihanaa. harmi vaan tuo kipeäksi tuleminen!
    ihanat eripari lapaset! :)

    VastaaPoista
  2. poitsu kiittää :) oli kiva reissu :) juu, ja nää on lämpöiset, puron ja seiskaveikan tuplalanka :D

    VastaaPoista