maanantai 15. lokakuuta 2012

tukholman reissu

ravintolan mainos, aika hyvä

pupu puistossa

leijonapatsas

iltajuomat

viime tekstissä nämä lehdet olivat pitkin pihaa, nyt niitä oli tippunut lisää. 6 kottikärryllistä taisi tulla..

tumput indiskasta

pitkiä sämpylöitä :9
toissa viikon perjantaina sisko kysyi, lähdenkö hänen kanssa tukholmassa käymään viikon päästä. No, sattui vapaa viikonloppu, joten mentiin kahdestaan :) teki hyvää saada nollata ajatukset, siskon seura on parasta <3 siskolla oli ollut tyhy- päivä, ja siihen oli kuulunut muun muassa naurujoogaa. Se teki hyvää :D perjantaina siis menimme, käytiin saunassa ja porekylvyssä ja sitten mentiin syömään. Tax freessäkin tuli käytyä, aika monta kertaa reissun aikana... eihän siellä paljon muutakaan tekemistä ole ;) ystävälle ostin tukholmasta nimpparilahjan, toivottavasti tuli mieluinen <3 lauantai kierreltiin tukholmassa ja sitten mentiin hyttiin päikkäreille. Illalla käytiin taas tax freessä ja syömässä ja aamulla aamupalalla ja sitten pois laivasta. Ekaa kertaa oli huumekoira vastassa :o liekö syynä se, että samaan aikaan tuli terminaaliin laiva tallinnastakin.. pihahommia riittää ja tänään tehtiin aamulla poitsun kanssa pitkiä sämpylöitä :)

3 kommenttia:

  1. Kiva kun pääsitte reissuun siskon kanssa kaksin. Varmasti voimia antava reissu! <3

    VastaaPoista
  2. Oli varmasti kivaa päästä siskon kanssa ihan kaksitaan! :) Ompas teillä muuten lehtiä! Lehtikasoissa hyppinen on varmasti kivaa 3-vuotiaan mielestä. :)

    VastaaPoista
  3. sade: no niin oli <3 tiny: juu <3 siskon kanssa tulee touhuttua ihan liian vähän. Lehtiä riittää, kovin kauan ei jaksa apurina olla :/

    VastaaPoista